Jag älskar massage och har tidigare unnat mig det då och då, men inte en enda gång under denna termin, men inom ett par dagar hoppas jag på det!

Jag och några vänner brukar ha hemmaspa varje år. Då masserar vi varandra, gör inpackningar, manikyr och har tända ljus, öppen eld och lite smaskens. Vi har även tryckt ned oss i samma badkar för att bada i alger.

Trots att detta har varit asmysigt kände vi att nu jävlar kanske vi måste göra detta på riktigt! Vi är värda något dyrare! Vi kollade resor och fantiserade om New York men bestämde oss för Polen, det var i rätt prisklass och det är ju skönt att ha råd att ha lyxigt på sin resa. 

Tidigare har vi varit till Skellefteå tillsammans

och Gotland.(2001/2002)

Så idag åker jag och min vän till Krakow! Vi är superpeppade, och har längtat länge! Jag tror vi får det trevligt, härligt men även sorgligt. Vi ska nämligen besöka Auswitch och vi har på varsin kammare sett massa dokumentärer om förintelsen. Vi kommer, förutom spa, besöka saltgruvan, jag är ju tyvärr benägen på salt och denna saltgruva har styrt vårt resmål en del. Mina föräldrar var dit för 30 år sedan, då jag var liten och jag tror att det var Norrtälje kammarkör som sjöng i gruvan. 

Jag tror att vi kommer få det super!