Jag har återigen besökt Norrtälje, den lilla staden som har allt. Vi var på en fantastisk barnföreställning med Teater Mo. Den består av ett par som bor utanför Norrtälje och nu hade en föreställning på Folkets hus. Jag är ju uppväxt med klassisk musik och tycker att det är roligt då mina barn, som annars är uppväxta med rock, får ta del av instrument som cello. Jag som själv har spelat instrument (på en låg nivå) tyckte ju självklart att detta framträdande med en cellist och en clown var oerhört festligt! 

Clownen städade och cellisten blev störd, till slut spelade paret ihop och det avslutades med att barnen fick prova att spela på städkvasten! Mycket roligt! Jag ska hålla utkik efter Teater Mos evenemang!

Efter detta besökte vi MU. Eller snarare kossorna på landet inklusive den kon som sjuåringen döpte till Leia för några år sedan.

Här finns även ett antal katter.

Och lek med pinnar, eller lasersvärd som barnen kallar dessa.

Vi avslutade med sju sorters kakor hos vår oerhört positiva släkting på dryga 90 år och sedan åkte vi hem och pimpade lasersvärden! Jag kan ju säga att barnen har varit mycket gladare över dessa egengjorda än över de överdrivet dyra vi köpt i affären!