Jag och femåringen har varit i Norrtälje och jobbat igen. Eftersom att jag börjar tidigt så sover vi över hos morsan. Denna gång hade jag med ett par ansiktsmasker inköpta på Rusta. Morsan ville ha den med aloe vera, det ville jag med, men sa inget så jag tog en annan. Jag läste högt om hur viktigt det var att inte lägga masken för nära ögonen. Mamma smetade du in extra mycket runt ögonen och på ögonlocken då hon tänkte det skulle bli extra effekt. Hennes mask skulle sköljas av och min kunde jag dra av likt ömsat skinn. Morsan blev avundsjuk på denna upplevelse så vi skulle egentligen ha bytt mask från början. 

 

Sen kom en natt. Jag har oerhört svårt att sova borta. Jag tycker att alla sängar är för hårda. Sen låg jag och tvingade mig till att sova eftersom att jag skulle vara pigg på jobbet, hälsa på pappa, eventuellt bada men främst köra bil hem på kvällen. Det är något jag ofta somnar av. Detta hjälpte mig inte att sova och värre var att katten drog in en mus som morsan sprang runt och fixade med. Detta gör katten varje dag. Katten gillar även att lägga mysrester på en kamouflerad matta så det är inte sällan som jag går i en liten inälvshög.

Och katten låtsas som ingenting och ser söt ut.

Det var väldigt roligt på jobbet i Studion på Norrtälje Konsthall. Först fick besökarna göra en fönsterdekoration av svart papper och silkespapper, sedan fick de måla direkt på fönstret.

Efter detta brukar jag, morsan och femåringen besöka samma lunchrestaurang, denna gång propsade jag på att berika oss. Vilket vi gjorde. En japansk. Den andra restaurangen har buffé, det var inte här så vi beställde in flera rätter istället vilket kanske är lite ovanligt, men vi gillar att äta. Det var gott och det regnade utanför.

Sen köpte femåringen slem och så åkte vi till pappa på hemmet. Jag tror att han tycker att det är lite upplyftande då femåringen kommer då han blir bjuden på breakdance-uppvisning samt lek med slime, de behöver inte ens prata med varandra!